Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn

Descriere Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn

Compara cu alte produse

   Rotator hidraulic 6 tone cu flansa. Produs oferit de Forest PROFI.

    Roratorul hidraulic CR 600 FX este atat de inovator incat reprezinta un salt in timp pentru concurenti. Spre deosebire de modelul 600 FW, noul 600 FX este prevazut cu doua aparatori ce protejeaza bidirectional racordurile hidraulice.

   Pentru pastrarea caracteristicilor originale ale rotatorului recomandam atasarea unui graiferele forestiere pentru lemn ForestPROFI SP 167 sau SP 182. CR 600FX se poate atasa si graiferelor forestiere pentru resturi vegetale, modelele compatibile fiind  BG 167 sau BG 182. Manerele de protectie folosite de producator sunt construite din oteluri speciale si gravate cu logo-ul Finn Rotor. Finisajul poarta amprenta noilor tehnologii care ofera rezistenta deosebita la zgarieturi sau alte actiuni mecanice. Stabilitatea maxima si reducerea vibratiilor in timpul manevrelor de manipulare se datoreaza conceptului rotatoarelor hidraulice cu flansa pe care Finn Rotor il aplica si pentru acest model.

   Proiectat si executat in fabrica finlandeza, rotatorul hidraulic CR 600 FX trebuie sa depaseasca cele mai exigente testari. Experienta acumulata in conceperea rotatoarelor de mare capacitate a fost optimizata si adaptata si pentru acest model.

 

Caracteristici Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn
 • Rotator hidraulic 6 tone cu flansa FX

  Rotator hidraulic 6 tone cu flansa FX

  CR 600FX este un rotator hidraulic de 6 tone cu flansa. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Atasarea acestuia la graifer se face cu ajutorul a minim 4 si maxim 6 suruburi M16. Distanta de prindere in diagonala la centrul gaurilor este de 173 mm

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Protectie si siguranta bidirectionala

  Protectie si siguranta bidirectionala

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Fixarea rotatorului hidraulic pe un graifer forestier se face cu ajutorul a 6 suruburi si piulite autoblocante M16 x 1,5. Distanta la centru intre 2 gauri ale flansei este de 173 x 173 mm. Masurarea se face in diagonala.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  670 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  1800 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  60 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  30 kN

 • Greutate (KG)

  50 kg

Video Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 600 FX graifer lemn


Cod produs: RH-CR600FX

Pret
1124.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*