Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean

Descriere Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean

Compara cu alte produse

   Rotator hidraulic 6 tone cu flansa. Produs oferit de Forest PROFI.

    CR 600 FW este un rotator hidraulic cu flansa, fiind astfel considerat foarte stabil. Unghiul de rotatie nelimitat ofera manipulantului mobilitate maxima pentru manevrarea incarcaturilor. Pentru o utilizare corespunzatoare ForestPROFI recomanda unul dintre modelele de graifere forestiere pentru bustean SP 167 sau SP 182. Pentru clientii care doresc sa utilizeze acest rotator hidraulic impreuna cu un graifer forestier pentru biomasa recomandau modelul BG 167 sau modelul BG 182.

    Produsul in care Finn Rotor a pus toata experienta si tehnologia de inalt nivel pentru a creea un rotator hidraulic destinat profesionistilor, a fost botezat CR 600 FW.

    Ideea de baza a unui rotator hidraulic pentru profesionisti este simpla: capacitate de incarcare cu greutati mari. Plecand din acest punct, e usor de realizat ca rotatorul hidraulic este supus unui stres enorm in timpul manevrelor de lucru, in care se manipuleaza zeci, sute sau chiar mii de tone de materiale.

Caracteristici Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean
 • Rotator hidraulic 6 tone cu flansa FW

  Rotator hidraulic 6 tone cu flansa FW

  CR 600FW este un rotator hidraulic de 6 tone cu flansa. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Atasarea acestuia la graifer se face cu ajutorul a minim 4 si maxim 6 suruburi M16. Distanta de prindere in diagonala la centrul gaurilor este de 173 mm

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Maxim de protectie si siguranta

  Maxim de protectie si siguranta

  Manere de protectie construite din oteluri dure si gravate cu logo-ul Finn Rotor asigura durata de viata indelungata a niplurilor, furtunurilor si conductelor hidraulice.

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Fixarea rotatorului hidraulic pe un graifer forestier se face cu ajutorul a 6 suruburi si piulite autoblocante M16 x 1,5. Distanta la centru intre 2 gauri ale flansei este de 173 x 173 mm. Masurarea se face in diagonala.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  673 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  1800 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  60 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  30 kN

 • Greutate (KG)

  48 kg

Video Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 600 FW graifer bustean


Cod produs: RH-CR600FW

Pret
1124.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*