Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier

Descriere Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier

Compara cu alte produse

   Rotator hidraulic 5 tone cu ax. Produs oferit de Forest PROFI.

    Gratie experientei pe care producatorul o are, reuseste sa dezvolte in interiorul acestui rotator hidraulic, un pachet de muschi ca intr-o sala de forta. Beneficiul obtinut este cuplul uluitor de 1400 Nm pe care reuseste sa il dezvolte acest model. Unele dintre graiferele forestiere pentru bustean sau biomasa compatibile cu acest rotator sunt modelele ForestPROFI SP 150 , SP 167 , BG 150 sau BG 167. Atasarea rotatorului hidraulic la graiferul forestier se realizeaza cu ajutorul unei flanse.

    Totul sau nimic a fost deviza care a condus la proiectarea si executarea rotatorului hidraulic CR 500. In gama rotatoarelor hidraulice de tip CR inginerii Finn Rotor l-au asezat pe cea mai inalta treapta. CR 500 este un rotator hidraulic cu ax si unghi de rotatie nelimitat.

    Prin CR 500 Finn Rotor a propus un concept revolutionar. Materialele care alcatuiesc structura sa au fost alese pe considerente de performanta: putere maxima si greutate redusa. Considerat de utililizatorii sai drept exceptional, de la aparitia sa si pana in zilele noastre, rotatorul hidraulic CR 500 continua sa ramana in frunte.

Caracteristici Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier
 • Rotator hidraulic 5 tone cu ax

  Rotator hidraulic 5 tone cu ax

  CR 500 este un  rotator hidraulic de 5 tone cu ax. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Diametrul exterior al axului este 69 mm.

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Maxim de protectie si siguranta

  Maxim de protectie si siguranta

  Manere de protectie construite din oteluri dure si gravate cu logo-ul Finn Rotor asigura durata de viata indelungata a niplurilor, furtunurilor si conductelor hidraulice.

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Gresor pentru lubrifiere

  Gresor pentru lubrifiere

  Gresor pentru lubrifierea boltului de prindere. Pentru evitarea uzurilor premature recomandam gresarea suprafetelor in frecare la fiecare 12 ore de lucru.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  465 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  1400 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  55 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  25 kN

 • Greutate (KG)

  28 kg

Video Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 500 graifer forestier


Cod produs: RH-CR500

Pret
745.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*