Modalitati de plata

Descriere sisteme de plata disponibile si agreate de Forest PROFI

1. Modalitati de plata

Cum pot plati pentru produsele cumparate?

Exista mai multe modalitati de plata, in functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru:

 • Achitarea produselor la livrare cash, pe baza facturii ce insoteste coletul ( livrat prin curier ) sau cash in sistem ramburs pentru coletul livrat prin Posta Romana.
 • Card de credit/debit - daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
 • Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
 • Achitarea in avans prin ordin de plata
 • Pentru comenzile internationale se adauga o taxa de transport suplimentara in functie de greutatea, volumul si destinatia produselor comandate.

Pot folosi mai multe metode de plata?

Puteti folosi diverse metode de plata pentru comenzi diferite. Nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata in cadrul aceleiasi comenzi.

 

 

2. Cum cumpar produse de pe site?

Produsele noastre se pot cumpara prin intermediul serviciilor de plata on-line. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos".
 • Accesati cosul de cumparaturi si apasa butonul "Continua"
 • Introduceti datele dvs. personale.
 • Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului.
 • Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
 • Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda.