Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean

Descriere Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean

Compara cu alte produse

   Rotator hidraulic 8 tone cu flansa. Produs oferit de Forest PROFI.

   Compatibil cu graiferele ForestPROFI din seria Special Performance SP 182, SP 190, SP 195, graiferele forestiere din seria Bio Grabs BG 182, BG 199 si modelul HP+ 199 din seria Hydraulic Power Plus.

    Procesele tehnologice modernizate in zeci de ani de productie permit firmei Finn Rotor sa aduca o versiune noua in gama rotatoarelor hidraulice de 8 tone. La realizarea modelului CR 800FX sunt folosite cele mai avansate tehnici si materiale.

   Pentru a putea garanta ca specificatiile tehnice se pastreaza identic la fiecare rotator hidraulic Finn Rotor decide ca productia noului model sa fie asistata de utilaje controlate de computer. Ca noutate producatorul introduce in constructia rotatoarelor hidraulice cu flansa conceptul de protectie bidirectionala. Aseaza astfel in jurul racordurilor hidraulice doua aparatori de protectie pentru a contracara actiunile mecanice ce pot deteriora niplurile, furtunurile sau conductele hidraulice.

   Modelul CR 800FX este un rotator hidraulic cu unghi de rotatie nelimitat. Datorata caracteristicilor tehnice exceptionale, ForestPROFI recomanda a se poate utiliza impreuna cu un graifer forestier pentru busteni caruia deschiderea falcilor nu depaseste 190 cm.

 

 

Caracteristici Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean
 • Rotator hidraulic 8 tone cu flansa FX

  Rotator hidraulic 8 tone cu flansa FX

  CR 600FX este un rotator hidraulic de 8 tone cu flansa. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Atasarea acestuia la graifer se face cu ajutorul a minim 4 si maxim 6 suruburi M16. Distanta de prindere in diagonala la centrul gaurilor este de 173 mm

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Protectie si siguranta bidirectionala

  Protectie si siguranta bidirectionala

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Fixarea rotatorului hidraulic pe un graifer forestier se face cu ajutorul a 6 suruburi si piulite autoblocante M16 x 1,5. Distanta la centru intre 2 gauri ale flansei este de 173 x 173 mm. Masurarea se face in diagonala.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  670 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  2000 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  80 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  40 kN

 • Greutate (KG)

  54 kg

Video Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 800 FX graifer bustean


Cod produs: RH-CR800FX

Pret
1371.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*