Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn

Descriere Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn

Compara cu alte produse

   Rotator hidraulic 8 tone cu flansa. Produs oferit de Forest PROFI.

   Compatibil cu graiferele ForestPROFI din seria Special Performance SP 182, SP 190, SP 195, graiferele forestiere din seria Bio Grabs BG 182, BG 199 si modelul HP+ 199 din seria Hydraulic Power Plus.

    Rareori apare pe piata un rotator hidraulic care inglobeaza tehnologii si materiale originale si care ofera performante indisponibile anterior. In aceste realizari se intalnesc deobicei cei mai buni proiectanti cu cele mai noi tehnologii. Un astfel de rotator hidraulic este CR 800 FW. Noul model urmeaza cererii tot mai mari de rotatoare hidraulice puternice oferite de Finn Rotor. Datorita greutatilor ce trebuie sa le sustina a fost nevoie de folosirea unor componente care sa nu se uzeze in timp.

   Rotatorul hidraulic CR 800 FW are probabil cea mai mica greutate raportata la forta axiala dezvoltata. Intreaga suprafata a rotatorului hidraulic este tratata anticoroziv si acoperita cu un strat de vopsea care reda acestuia un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual. Avantajul oferit de aceste tehnologii este durabilitatea estetica a rotatoarelor hidraulice: vor arata ca noi si peste 10 ani!

Caracteristici Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn
 • Rotator hidraulic 8 tone cu flansa FW

  Rotator hidraulic 8 tone cu flansa FW

  CR 800FW este un rotator hidraulic de 8 tone cu flansa. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Atasarea acestuia la graifer se face cu ajutorul a minim 4 si maxim 6 suruburi M16. Distanta de prindere in diagonala la centrul gaurilor este de 173 mm

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Maxim de protectie si sigurabta

  Maxim de protectie si sigurabta

  Manere de protectie construite din oteluri dure si gravate cu logo-ul Finn Rotor asigura durata de viata indelungata a niplurilor, furtunurilor si conductelor hidraulice.

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Fixarea rotatorului hidraulic pe un graifer forestier se face cu ajutorul a 6 suruburi si piulite autoblocante M16 x 1,5. Distanta la centru intre 2 gauri ale flansei este de 173 x 173 mm. Masurarea se face in diagonala.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  670 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  2000 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  80 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  40 kN

 • Greutate (KG)

  51 kg

Video Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 800 FW graifer lemn


Cod produs: RH-CR800FW

Pret
1347.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*