Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn

Descriere Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn

Compara cu alte produse

   Rotator hidraulic 3 tone cu ax. Produs oferit de Forest PROFI.

    Mecanismele interioare si constructia acestui rotator hidraulic asigura acestuia un unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda atasarea acestui rotator la unul dintre graiferele forestiere pentru lemn NG 106 sau NG 118 a caror deschidere nu depaseste de 120 cm. Se poate utiliza in sectorul forestier atat de catre profesionisti cat si de catre amatori. Rotatorul hidraulic CR 300 poate fi conectat la instalatia hidraulica a unei macarale forestiere, a unui tractor forestier si/sau a unui mini excavator de pana la 3,5 tone.

    CR 300 este un produs de succes absolut care ofera cel mai bun raport intre calitate si pret in gama sa. Cu o crestere in masa de doar 60%, CR 300 ramane un rotator hidraulic usor care reuseste cresterea performantelor referitoare la forta axiala statica cu 300% comparativ cu modelul imediat inferior. Acest model aduce si impune un nou standard in domeniul rotatoarelor hidraulice. CR 300 este unul din cele 8 produse ce alcatuiesc gama rotatoarelor hidraulice de 3 tone disponibile in magazinul ForestPROFI.

Caracteristici Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn
 • Rotator hidraulic 3 tone cu ax

  Rotator hidraulic 3 tone cu ax

  CR 300 este un rotator hidraulic de 3 tone cu ax. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Diametrul exterior al axului este 49,5 mm.

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Maxim de protectie si siguranta

  Maxim de protectie si siguranta

  Manere de protectie construite din oteluri dure si gravate cu logo-ul Finn Rotor asigura durata de viata indelungata a niplurilor, furtunurilor si conductelor hidraulice.

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Gresor pentru lubrifiere

  Gresor pentru lubrifiere

  Gresor pentru lubrifierea boltului de prindere. Pentru evitarea uzurilor premature recomandam gresarea suprafetelor in frecare la fiecare 12 ore de lucru.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  330 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  900 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  30 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  15kN

 • Greutate (KG)

  16 kg

Video Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 300 graifer lemn


Cod produs: RH-CR300

Pret
520.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*