Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn

Descriere Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn

Compara cu alte produse

    Rotator hidraulic 12 tone cu flansa. Produs oferit de Forest PROFI.

    Compatibil cu graiferul ForestPROFI din seria Special Performance SP 215, graiferul forestiere din seria Bio Grabs BG 215 si modelele HP+ 215 sau HP+ 260 din seria Hydraulic Power Plus.

    De departe cel mai performant model de rotator hidraulic pentru graifer destinat sectorului forestier si aflat in portofoliul ForestPROFI. Desi este un gigant situat foarte aproape de pragul de 80 kg, ofera manipulantului posibilitatea sa stapaneasca incarcatura asa cum doreste pana in cel mai mic detaliu. Modelele de rotatoare hidraulice CR 1200 FW elimina orice scuza legata de incarcatura prea mare sau greu de manipulat. Gratie constructiei speciale acest rotator hidraulic reuseste sa faca fata celor mai grele conditii de exploatare.

    Calitatea fara compromisuri a rotatoarelor hidraulice Finn Rotor se regaseste pe deplin in acest model. Cele mai bune materiale si accesorii se impletesc intr-o armonie perfecta pentru a da viata unui rotator hidraulic unic. CR 1200 FW este rotator hidraulic cu flansa si unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda utilizarea acestui produs in tandem cu graifere forestiere pentru lemn a caror deschidere nu depaseste 220 cm.

   

Caracteristici Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn
 • Rotator hidraulic 12 tone cu flansa FW

  Rotator hidraulic 12 tone cu flansa FW

  CR 1200FW este un rotator hidraulic de 12 tone cu flansa. Unghiul de rotatie efectuat este nelimitat. Atasarea acestuia la graifer se face cu ajutorul 6 suruburi M16. Distanta de prindere in diagonala la centrul gaurilor este de 173 mm.

 • Calitate fara compromisuri

  Calitate fara compromisuri

  Rulmenti de calitate si durabilitate deosebita. Design unic care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. Durata de functionare maxima.

 • Maxim de protectie si siguranta

  Maxim de protectie si siguranta

  Manere de protectie construite din oteluri dure si gravate cu logo-ul Finn Rotor asigura durata de viata indelungata a niplurilor, furtunurilor si conductelor hidraulice.

 • Prelucrari de precizie

  Prelucrari de precizie

  Arbore intern confectionat din oteluri speciale prelucrate pe masini automate asistate de computer.

 • Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Flansa 173 x 173mm. Fixare in 6 puncte

  Fixarea rotatorului hidraulic pe un graifer forestier se face cu ajutorul a 6 suruburi si piulite autoblocante M16 x 1,5. Distanta la centru intre 2 gauri ale flansei este de 173 x 173 mm. Masurarea se face in diagonala.

 • Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Un singur scop: PERFECTIUNEA !

  Lac protector cu rezistenta deosebita la actiuni mecanice si coroziune, care ofera un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual.

Specificatii Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn
Specificatii rotator hidraulic
 • Unghi de rotatie

  Nelimitat

 • Cilindree (cm3)

  949 cm³

 • Presiunea maxima de lucru (BAR)

  250 bar

 • Cuplu (Nm)

  2900 Nm

 • Forta axiala statica (kN)

  120 kN

 • Forta axiala dinamica (kN)

  60 kN

 • Greutate (KG)

  76 KG

Video Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn Vizitati-ne pe YouTube
Accesorii Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Rotator hidraulic CR 1200 FW graifer lemn


Cod produs: RH-CR1200FW

Pret
1953.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*