Flansa FR BM + bolt

Descriere Flansa FR BM + bolt

Compara cu alte produse

    Flansa adaptor pentru graifer forestier si rotator hidraulic cu ax. Produs oferit de Forest PROFI.

    FR BM este o flansa universala potrivita oricarui model de graifer. Calitatile sale versatile au adus flansa FR BM in topul preferintelor a peste 90% dintre clientii ForestPROFI. Flansa FR BM se poate fixa pe graiferul forestier in minim 4 si/sau maxim 6 suruburi M16.

    Rotatoarele hidraulice cu ax au devenit mult mai utilizaze dar si foarte usor de instalat odata cu aparitia acestei flanse. Pe aceasta flansa se pot monta rotatoare hidraulice care au diametrul exterior al axului cuprins intre 40-70mm si gaura boltului de fixare cuprinsa intre 20-30mm.

Caracteristici Flansa FR BM + bolt

Nu exista caracteristici pentru acest produs!

Specificatii Flansa FR BM + bolt

Nu exista specificatii pentru acest produs!

Video Flansa FR BM + bolt Vizitati-ne pe YouTube

Nu exista video pentru acest produs!

Accesorii Flansa FR BM + bolt

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Flansa FR BM + bolt


Cod produs: RH-FRBM

Pret
136.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*