Carcasa de sudare

Descriere Carcasa de sudare

Compara cu alte produse

    Carcasa de sudare pentru atasarea unui rotator hidraulic cu ax de un graifer forestier. Produs oferit de Forest PROFI.

    Acest tip de carcasa poate avea diametrul interior intre 40 si 70mm iar boltul de fixare cu diametrul exterior intre 20 si 30mm. Pentru o alegerea potrivita nevoilor D-voastra, trebuie verificate intotdeauna specificatile tehnice ale rotatorului.

    Materialele din care sunt realizate aceste carcase au rezistenta foarte mare la rupere. Carcasele se livreaza impreuna cu boltul de fixare aferent si sigurantele in vederea blocarii acestuia. Pentru o rezistenta deosebita bolturile sunt tratate termic si zincate electrolitic.

Caracteristici Carcasa de sudare

Nu exista caracteristici pentru acest produs!

Specificatii Carcasa de sudare

Nu exista specificatii pentru acest produs!

Video Carcasa de sudare Vizitati-ne pe YouTube

Nu exista video pentru acest produs!

Accesorii Carcasa de sudare

Nu exista accesorii pentru acest produs!

Descarcare documente Carcasa de sudare


Cod produs: RH-CS40/70

Pret
63.00 € * inclusiv tva !

0760 55 22 55

CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DISCLAIMER
Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic. Imaginile de prezentare au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor, specificatiilor tehnice sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre noi.
Cere oferta
*
*
*
*
*
Recomanda produs
*
*
*
*