Rotatoare hidraulice Forest PROFI

Rotatoare hidraulice Forest PROFI

Rotatoare hidraulice FINN ROTOR

Finn-Rotor a fost fondata in anul 1978, in Finlanda. Elementele de baza ale actiunilor intreprinse de aceasta companie sunt reprezentate de proiectarea, fabricarea si vanzarea de rotatoare hidraulice. Finn-Rotor isi doreste intotdeauna, mai presus decat orice, sa satisfaca cerintele clientilor sai si sa-si indeplineasca propriul obiectiv, fara sa adauge poveri inutile mediului inconjurator. Conditiile pietei din ce in ce mai exigente, cercetarea si experieta acumulata au condus la dezvoltarea continua a firmei si ridicarea la cel mai inalt nivel a standardelor de calitate, fiabilitate si performanta. Traditia si experienta zecilor de ani in construirea si perfectionarea rotatorului hidraulic, ii ajuta pe membrii companiei sa-si indeplineasca telul - atingerea satisfactiei clientilor si partenerilor de afaceri.

Politica aplicata de Finn-Rotor in domeniul calitatii are la baza angajamentul si managementul de a realiza activitati si de a presta servicii care sa satisfaca toate cerintele din sectorul/domeniul forestier, agricol si cel al constructiilor. Pentru atingerea obiectivelor propuse privind calitatea a fost implementat un sistem de management al calitatii eficient, in conformitate cu conditiile din standardele ISO 9001 si ISO 14001.

Parteneri!

Forest Profi

In prima jumatate a anului 2013 Finn Rotor decide sa fie prezent si pe piata romaneasca. Unicul partener agreeat si recunoscut oficial de Finn Rotor este compania noastra Rot Schwarz Hydraulik SRL. Prin acest parteneriat ne preocupam sa punem la dispozitia clientilor nostri intreaga gama de rotatoare hidraulice, piese de schimb si accesorii de origine.

Putem finaliza obiectivele propuse si suntem mai aproape de clientii nostri prin intermediul magazinului online www.forestprofi.com sau a altor magazine. Tot aici puteti gasi graifere pentru bustean, trolii forestiere, despicatoare lemn, benzi transportatoare precum si tocatoare de resturi vegetale. Atentia deosebita acordata clientilor sai, seriozitatea, promtitudinea si profesionalismul sunt atributii bine indeplinite de catre compania finlandeza si pe care firma noastra le duce mai departe catre dumneavoastra.

Finn-Rotor este alaturi de clientii sai ca un aliat de incredere, furnizand produse si servicii de calitate si livrari prompte. Insa munca acestora nu se incheie in momentul vanzarii si al emiterii certificatului de calitate. Prestigioasa companie se asigura ca toti clientii vor beneficia de performantele optime ale produselor achizitionate.

Pentru aceasta asigura consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii tehnice si asistenta tehnica la montaj. Iar rasplata eforturilor o reprezinta numerosii cumparatori care au depasit statutul de "clienti" si au devenit "parteneri", cu care compania are relatii excelente de colaborare.

Tocmai de aceea, aceasta relatie apropiata s-a materializat intr-un parteneriat reflectat in site-ul companiei Rot Schwarz Hydraulik www.forestprofi.com, iar scriptic vorbind, intr-un certificat de parteneriat pe care si-au trecut numele cele doua companii - Finn-Rotor si Rot Schwarz Hydraulik. Entuziasmul s-a vazut inca de la inceput si conversatiile interesante nu au fost lipsite. Furnizorul Finn-Rotor a fost extrem de multumit, de aceea avem onoarea sa-i vedem in Romania alaturi de utilajele forestiere de ultima generatie.