Rotatoare hidraulice cu ax Forest PROFI

Rotatoare hidraulice cu ax Forest PROFI

Rotator hidraulic cu ax componente

Gratie experientei si profesionalismului de care a dat dovada in ultimii ani, echipa Forest PROFI isi propune sa imparta cunostintele sale si sa familiarizeze noii utilizatori cu modelele de rotator hidraulic cu ax, pe care firma noastra le comercializeaza. In articolul urmator gasiti prezentate prin text si imagine componentele rotatoarelor hidraulice cu ax si totodata descrierea celor mai populare modele in randul clientilor ForestPROFI.

                                                                                                                                                                                                             Rotator hidraulic 1 tona

Rotator hidraulic 1 tona cu axCR 100 este un model de rotator hidraulic usor, eficient, cu rotatie nelimitata destinat activitatilor de tip hobby. ForestPROFI recomanda atasarea unui graifer forestier cu deschidere maxima de 80 cm.Atasarea rotatorului hidraulic la graiferul pentru bustean se realizeaza prin axul acestuia cu ajutorul unui bolt. CR 100 este un rotator hidraulic ideal pentru remorci forestiere de ATV si/sau remorci forestiere ce se pot tracta de catre autoturismele de teren.

Rotatorul hidraulic CR 100 se poate utiliza impreuna cu tractoare de capacitate mica si/sau mini excavatoare de pana la 1,8 tone, in livezi de pomi fructiferi, in culturile de vita de vie, pentru strangerea, stivuirea si incarcarea resturilor vegetale rezultate in urma activitatilor de curatire sau intinerire a plantatiilor.

  Rotator hidraulic 3 tone

Rotator hidraulic 3 tone cu axUn produs de succes absolut care ofera cel mai bun raport intre calitate si pret in gama sa. Cu o crestere in masa de doar 60%, CR 300 ramane un rotator hidraulic usor care reuseste cresterea performantelor referitoare la forta axiala statica cu 300% comparativ cu modelul imediat inferior. Acest model aduce si impune un nou standard in domeniul rotatoarelor hidraulice. CR 300 este unul din cele 8 produse ce alcatuiesc gama rotatoarelor hidraulice de 3 tone disponibile in magazinul ForestPROFI.

Mecanismele interioare si constructia acestui rotator hidraulic asigura acestuia un unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda atasarea acestui model de un graifer pentru lemn cu o deschidere care sa nu depaseasca 120 cm. Se poate utiliza in sectorul forestier atat de catre profesionisti cat si de catre amatori. Rotatorul hidraulic CR 300 poate fi conectat la instalatia hidraulica a unei macarale forestiere, a unui tractor forestier si/sau a unui mini excavator de pana la 3,5 tone.

                                                                                                                                                                                                                  Rotator hidraulic 4 tone

Rotator hidraulic 4 tone cu axRotatorul hidraulic CR 400 reflecta definitia rezervei de putere din care producatorul nu a neglijat supletea si eleganta ce definesc rotatoarele sale hidraulice din gama CR.Caracterizat de un design remarcabil, combinat pana la perfectiune cu utilitatea sa in practica si nu in ultimul rand performantele oferite, modelul de rotator hidraulic CR 400 transpune in cele mai mici detalii idealurile proiectantilor sai in realitate. Optimizat pentru o forta axiala statica de pana la 40 kN acest model se poate atasa unui graifer forestier pentru lemn cu o deschdere maxima recomandata pana la 140 cm.

CR 400 este un rotator hidraulic cu ax si unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda atasarea acestuia la un graifer forestier pentru bustean sa se realize prin intermediul unei carcase de sudare sau prin atasarea unui model compatibil de flansa.

Rotator hidraulic 5 tone

Rotator hidraulic 5 tone cu axTotul sau nimic a fost deviza care a condus la proiectarea si executarea rotatorului hidraulic CR 500. In gama rotatoarelor hidraulice de tip CR inginerii Finn Rotor l-au asezat pe cea mai inalta treapta. CR 500 este un rotator hidraulic cu ax si unghi de rotatie nelimitat.

Gratie experientei pe care producatorul o are, reuseste sa dezvolte in interiorul acestui rotator hidraulic, un pachet de muschi ca intr-o sala de forta. Beneficiul obtinut este cuplul uluitor de 1400 Nm pe care reuseste sa il dezvolte acest model. ForestPROFI recomanda a fii utilizat impreuna cu un graifer forestier pentru lemn cu o deschidere care nu depaseste 160 cm. Prin CR 500 Finn Rotor a propus un concept revolutionar. Materialele care alcatuiesc structura sa au fost alese pe considerente de performanta: putere maxima si greutate redusa. Considerat de utililizatorii sai drept exceptional, de la aparitia sa si pana in zilele noastre, rotatorul hidraulic CR 500 continua sa ramana in frunte.