Graifere pentru deseuri BG

Graifere pentru deseuri BG "Bio Grabs" Forest PROFI

    Seria noastra de graifere BG "Bio Grabs" este una dintre cele mai moderne si mai eficiente solutii pentru manipularea cu succes a deseurilor de lemn. Fie ca este vorba de margini de bustean rezultate de la gatere, crengi de la fasonarea lemnului in padure, sau chiar busteni de diametre mici unde apar mereu rupturi, aceste graifere forestiere manipuleaza fara probleme orice fel de materiale. Folosind graiferele Forest PROFI din seria BG evitati manipularea unor materiale inutile cum ar fii pamantul sau pietrele, reusin astfel sa pastrati intotdeauna masa lemnoasa curata, fara impuritati.

Graifer forestier BG 150

Graifer forestier BG 150    BG 150 este cel mai mic model din gama graiferelor forestiere Bio Grabs. Este un produs special conceput pentru utilizatorii care manipuleaza sarcini pentru incarcarea, stivuirea sau pentru tocarea resturilor (marginilor) provenite din procesele de debitare a bustenilor sau a resturilor provenite din exploatari forestiere (crengi, rupturi, etc). Pentru acest graifer forestier ForestPROFI va recomanda si rotatoarele hidraulice de 4 tone cu flansa CR 400F140 sau 5 tone cu flansa CR 500F173.

 

Graifer forestier BG 167

Graifer forestier resturi vegetale BG 167    BG 167 oglindeste cu exactitate calitatea unui graifer forestier pentru profesionisti. Cu o stabilitate extrema si capacitate de incarcare de pana la 4 tone se poate clasa fara probleme in fata oricarui concurent al sau. Pentru atingerea performantelor dorite, ForestPROFI ofera posibilitatea de a achizitiona si un rotator hidraulic cu flansa potrivit. Modelele recomandate de noi sunt cele de 5 sau 6 tone : CR 500F173, CR 600FW sau CR 600FX.

 

 

Graifer forestier BG 182

Graifer forestier biomasa BG 192    BG 182 reprezinta linia mediana a graiferelor forestiere din gama Bio Grabs. Modul in care a fost proiectat si construit ajuta la eliberarea rapida, fara dificultate, a resturilor vegetale cu care este incarcat. Rotatoare hidraulice cu flansa compatibile cu acest graifer forestier sunt modelele de 6 si 8 tone pe care le puteti achizitiona chiar din oferta noastra. ForestPROFI recomanda rotatoarele hidraulice CR 600FW, CR 600FX, CR 800FW si CR 800FX.

 

 

Graifer forestier BG 199

Graifer forestier deseuri vegetale SP 199    BG 199 este un graifer forestier construit integral din WELDOX 700 reusinsind astfel sa se obtina performanta tehnice de cel mai inalt nivel. Falcile acestui graifer sunt realizate din material cu o grosime de 20 mm devenind practic indestructibile. Din gama noastra de rotatoare hidraulice compatibile cu acest graifer va recomandam alegerea produselor CR 800FW, CR 800FX si CR 1000FW, CR 1000FX.

 

 

Graifer forestier BG 215

Graifer forestier biomasa BG 215    BG 215 este cel mai performant graifer forestier ce apartine seriei Bio Grabs din magazinul ForestPROFI. Caracteristicile, specificatiile tehnice si nu il ultimul rand pretul de achizitie, fac din acest graifer forestier un adversar redutabil pentru orice concurent al sau. Compatibile cu acest graifer forestier sunt rotatoarele noastre hidraulice cu flansa de 10 tone, modelele CR 1000FX si CR 1000FW sau rotatoarele hidraulice de 12 tone CR 1200FX si CR 1200FW.