Crestem impreuna

Crestem impreuna

Forest PROFI face parte din grupul de firme partenere forestiere si este unul din cei mai mari furnizori de produse forestiere / utilaje forestiere pentru cele mai importante companii din Romania, avand la baza calitatea exceptionala, performantele din punct de vedere tehnic, fiabilitatea si preturile competitive ale produselor furnizate. Obiectivul ForestPROFI este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor sai.

Forest Profi - Crestem impreunaCalitatea, ca aspect esential in orice domeniu, este garantata de reputatia brandurilor importate. Forest PROFI aduce pe piata romaneasca, la preturi accesibile, numai produse de calitate, ale unor branduri cu renume la nivel mondial. De altfel, calitatea produselor si profesionalismul echipei ForestPROFI sunt elemente definitorii in elaborarea strategiei de dezvoltare a companiei. Dispunem de utilaje performante, iar conditiile avantajoase si facile de comandare fac sa puteti beneficia de ele in cel mai scurt timp.


Noi va oferim tipul de echipament necesar aplicatiei dumneavoastra pentru a ne asigura ca veti obtine maximum de productivitate.
Succesul Forest PROFI este rezultatul imbinarii calitatii si credibilitatii cu o politica de preturi rationala si accesibila, al adaptarii permanente a ofertei la cerintele pietei.

Datorita bunei colaborari cu partenerii nostri, distribuitori locali si utilizatori finali, care , de-a lungul timpului, prin sugestii si recomandari, ne-au ajutat sa completam gama de produse, ForestPROFI a devenit una dintre cele mai apreciate companii de import si distributie la nivel national. Ii asiguram, atat pe colaboratorii actuali cat si pe cei care ni se vor alatura in viitor, de intreaga noastra disponibilitate in a cauta si identifica, impreuna cu acestia, solutiile tehnice adecvate situatiilor concrete cu care se confrunta in practica, spre dezvoltarea sectorului forestier.

 

Cand dorim sa achizitionam un utilaj forestier, avem nevoie de cat mai multe informatii, date tehnice reale, cum ar fi capacitatea de incarcare, sau costurile anuale de service. Forest PROFI este producatoare, importatoare si distribuitoare pe piata din Romania dar si din Europa de produse profesionale si utilaje forestiere pentru domeniile exploatarii forestiere, silviculturii a prelucrarii primare si secundare a lemnului.

Echipa noastra va va ajuta cu tot ce tine de produsele, utilajele si accesoriile noastre.
Ne bucuram sa devenim partenerii dumneavoastra in dezvoltarea sectorului forestier si sa crestem impreuna!