• Graifere forestiere HP+ "Hydraulic Power Plus" Forest PROFI

  Graifere forestiere HP+ "Hydraulic Power Plus" Forest PROFI

  Plecand de la nevoile speciale ale celor care manipuleaza cantitati enorme de bustean in cele mai aprige conditii de lucru, am conceput pentru D-voastra noua seria de graifere forestiere HP+ "Hydraulic Power Plus". Una dintre caracteristicile principale ale acestei serii este dotarea standard a graiferelor forestiere cu 2 cilindrii hidraulici. Odata cu obtinerea unui plus hidraulic de putere, graiferele HP+ au primit si ranforsari speciale ale structurii metalice.

  Citeste mai mult...
 • Graifere pentru deseuri BG "Bio Grabs" Forest PROFI

  Graifere pentru deseuri BG "Bio Grabs" Forest PROFI

  Seria noastra de graifere BG "Bio Grabs" este una dintre cele mai moderne si mai eficiente solutii pentru manipularea cu succes a deseurilor de lemn. Fie ca este vorba de margini de bustean rezultate de la gatere, crengi de la fasonarea lemnului in padure, sau chiar busteni de diametre mici unde apar mereu rupturi, aceste graifere forestiere manipuleaza fara probleme orice fel de materiale.

  Citeste mai mult...
 • Graifere pentru bustean SP "Special Performance" Forest PROFI

  Graifere pentru bustean SP "Special Performance" Forest PROFI

  Special Performance inseamna exact ce va puteti bun imagina. Daca PERFORMATA este pentru D-voastra in prim-plan, atunci graiferele noastre forestiere din aceasta serie sunt un "must have", ceva ce trebuie neaparat sa aveti. Aceste graifere sunt realizate exclusiv pe criterii de performanta, destinate in special pentru macarale forestiere, putand fi insa utilizate si pe excavatoare sau tractoare dotate cu incarcator frontal.

  Citeste mai mult...
 • Graifere pentru lemn NG "New Generation" Forest PROFI

  Graifere pentru lemn NG "New Generation" Forest PROFI

  Au fost concepute si sunt destinate in primul rand micilor intreprinzatori. Prin oferta noastra am avut in vedere faptul ca micii intreprinzatori folosesc intr-o pondere mare tractoare, remorci si macarale forestiere sau excavatoare de capacitate mica, iar resursele financiare pentru noi achizitii le sunt intotdeauna limitate. ForestPROFI, reuseste cu aceasta serie de graifere forestiere, sa incline balanta dintre calitate/pret si utilizatorul final in favoarea celui din urma.

  Citeste mai mult...
 • Graifere forestiere Forest PROFI

  Graifere forestiere Forest PROFI

  Fie ca sunteti in cautarea unui graifer forestier pentru lemn / bustean, sau doriti sa achizitionati un graifer forestier pentru deseuri, in magazinul Forest PROFI gasiti cu siguranta produsul dorit. ForestPROFI ofera clientilor sai peste 20 de modele diferite de graifere forestiere, cu deschiderea maxima a ghiarelor intre 83 cm si pana la 260 cm. Unii utilizatori inteleg graiferele forestiere prin intermediul preturilor, insa e mult mai important sa dea atentie materialelor din care sunt construite. Realist vorbind, concurenta pe piata forestierelor este atat de acerba incat, daca n-am fii convinsi ca putem oferi graifere forestiere de calitate, nici nu am incerca.

  Citeste mai mult...
 • Rotatoare hidraulice cu flansa Forest PROFI

  Rotatoare hidraulice cu flansa Forest PROFI

  Vrei sa alegi un rotator hidraulic cu flansa potrivit unui graifer forestier? Forest Profi iti propune sa afli principalele caracteristici si componente ale rotatoarelor hidraulice cu flansa citind urmatorul articol. Materialul de fata devine interesant si util pentru a usura drumul clientilor nostri catre o alegere perfecta. ForestPROFI cu ajutorul Departamentului nostru Tehnic si de Consultanta descrie prin text si imagine ghidul produselor oferite.

  Citeste mai mult...
 • Rotatoare hidraulice cu ax Forest PROFI

  Rotatoare hidraulice cu ax Forest PROFI

  Gratie experientei si profesionalismului de care a dat dovada in ultimii ani, echipa Forest PROFI isi propune sa imparta cunostintele sale si sa familiarizeze noii utilizatori cu modelele de rotator hidraulic cu ax, pe care firma noastra le comercializeaza. In articolul urmator gasiti prezentate prin text si imagine componentele rotatoarelor hidraulice cu ax si totodata descrierea celor mai populare modele in randul clientilor ForestPROFI.

  Citeste mai mult...
 • Crestem impreuna

  Crestem impreuna

  Forest PROFI face parte din grupul de firme partenere forestiere si este unul din cei mai mari furnizori de produse forestiere / utilaje forestiere pentru cele mai importante companii din Romania, avand la baza calitatea exceptionala, performantele din punct de vedere tehnic, fiabilitatea si preturile competitive ale produselor furnizate. Obiectivul ForestPROFI este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor sai.

  Citeste mai mult...
 • Forest PROFI Partenerul tau forestier

  Forest PROFI Partenerul tau forestier

  Forest PROFI este o companie de import si distributie de articole profesionale pentru sectorul forestier, exploatari forestiere, transport si aplicatii forestiere. Solutiile pe care le ofera ForestPROFI vizeaza atat produse traditionale, cat si produse inovative, de ultima generatie. Imbinarea calitatii si credibilitatii cu preturile accesibile si rationale, este rezultatul succesului nostru. Forest PROFI (Rot Schwarz Hydraulik SRL) este una dintre cele mai apreciate companii de import si distributie la nivel national si international prin gama completa de produse oferite.

  Citeste mai mult...
 • Rotatoare hidraulice Forest PROFI

  Rotatoare hidraulice Forest PROFI

  Finn-Rotor a fost fondata in anul 1978, in Finlanda. Elementele de baza ale actiunilor intreprinse de aceasta companie sunt reprezentate de proiectarea, fabricarea si vanzarea de rotatoare hidraulice. Finn-Rotor isi doreste intotdeauna, mai presus decat orice, sa satisfaca cerintele clientilor sai si sa-si indeplineasca propriul obiectiv, fara sa adauge poveri inutile mediului inconjurator.

  Citeste mai mult...
 • Rotatoare hidraulice Forest PROFI reparatii si intretinere

  Rotatoare hidraulice Forest PROFI reparatii si intretinere

  Rotatoarele hidraulice oferite de Forest PROFI sunt facute sa reziste pe termen lung la utilajele dumneavoastra. In cele ce urmeaza ne-am propus sa dezbatem metoda corecta de intretinere si reparatii pentru cele mai utilizate modele. Pentru a asigura o functionare corecta, este important sa efectuati intretinerea periodica a acestora, conform instructiunilor de instalare si utilizare furnizate de ForestPROFI impreuna cu produsul.

  Citeste mai mult...