Rotatoare hidraulice cu flansa Forest PROFI

Rotatoare hidraulice cu flansa Forest PROFI

Rotator hidraulic cu flansa componente

Vrei sa alegi un rotator hidraulic cu flansa potrivit unui graifer forestier? Forest Profi iti propune sa afli principalele caracteristici si componente ale rotatoarelor hidraulice cu flansa citind urmatorul articol. Materialul de fata devine interesant si util pentru a usura drumul clientilor nostri catre o alegere perfecta. ForestPROFI cu ajutorul Departamentului nostru Tehnic si de Consultanta descrie prin text si imagine ghidul produselor oferite.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                   Rotator hidraulic 3 tone

Rotatorul hidraulic CR 300 F140 urmeaza succesul modelului CR 300 (rotator hidraulic cu ax) aducand un Rotator hidraulic 3 tone cu flansaplus de fiabilitate si stabilitate odata cu atasarea flansei conceputa special pentru noile modele ale seriei F. De la aparitia sa, seria F140 a inregistrat un succes imediat. Finn Rotor a transferat tehnologia seriilor CR si FR la o gama de modele cu preturi mici si medii oferind posibilitatea cat mai multor utilizatori sa foloseasca noile produse CR-F (rotatoare hidraulice cu flansa).

Noul design ofera posibilitatea de a atasa usor rotatorul hidraulic la un graifer forestier pentru bustean cu deschidere maxima de 120 cm. ForestPROFI recomanda ca prinderea sa se efectueze cu ajutorul a 4 suruburi M16.

Rotator hidraulic 4 tone

Rotator hidraulic 4 tone cu flansaSeria CR este gama cu care Finn Rotor s-a facut cunoscuta pe piata rotatoarelor hidraulice si modelele sale au devenit deja clasice. Avand o reputatie solida toate modelele continua sa se produca si sa se vanda cu succes.

CR 400 F140 apartine seriei noi de rotatoare hidraulice cu flansa conceputa si executata de catre Finn Rotor. Ca si celelalte modele ce apartin seriei F140 atasarea unui graifer forestier se face cu ajutorul a 4 suruburi M16. ForestPROFI il recomanda ca fiind ideal atunci cand este utilizat impreuna cu un graifer forestier pentru lemn a carui deschidere nu depaseste 140 cm.

Diversitatea prin care se pot conecta furtunurile hidraulice la graiferul pentru bustean si/sau la macaraua forestiera, face ca acest model de rotator hidraulic sa fie unul dintre cele mai versatile oferite de producator.

                                                                                                                                                                                                                Rotator hidraulic 5 tone

Rotator hidraulic 5 tone cu flansaBeneficiind de oteluri speciale de cea mai inalta calitate si un design rafinat si atragator, rotatoarele hidraulice CR 500 F173 au devenit incredibil de populare fara macar sa fie promovate.Forma unica al flansei de prindere ofera posibilitatea de atasare a acestui rotator hidraulic chiar si pe cele mai speciale tipuri de graifere forestiere. ForestPROFI recomanda folosirea acestui rotator hidraulic impreuna cu un graifer forestier pentru lemn cu o deschidere care nu depaseste 160 cm.

Extrem de puternic, fiabil, stabil dar si silentios sunt principii prin care Finn Rotor ofera rotatoare hidraulice deosebite fata de concurentii sai. De la utilizatorii ocazionali si pana la cei profesionisti, oricine va avea de castigat folosindu-le!

Rotator hidraulic 6 tone FW

Rotator hidraulic 6 tone cu flansa FWProdusul in care Finn Rotor a pus toata experienta si tehnologia de inalt nivel pentru a creea un rotator destinat profesionistilor a fost botezat CR 600 FW. Ideea de baza a unui rotator hidraulic pentru profesionisti este simpla: capacitate de incarcare cu greutati mari. Plecand din acest punct, e usor de realizat ca rotatorul hidraulic este supus unui stres enorm in timpul manevrelor de lucru, in care se manipuleaza zeci, sute sau chiar mii de tone de materiale.

CR 600 FW este un rotator hidraulic cu flansa motiv pentru care este considerat foarte stabil. Pentru o utilizare fara probleme ForestPROFI recomanda atasarea unui graifer forestier pentru bustean, care sa nu depaseasca o deschidere de 180 cm. Unghiul de rotatie nelimitat ofera manipulantului o mobilitate maxima pentru manevrarea incarcaturilor.

                                                                                                                                                                                                            Rotator hidraulic 6 tone FX

Rotator hidraulic 6 tone cu flansa FXRoratorul hidraulic CR 600 FX este atat de inovator incat reprezinta un salt in timp pentru concurenti. Spre deosebire de modelul 600 FW, noul 600 FX este prevazut cu doua aparatori ce protejeaza bidirectional racordurile hidraulice. Stabilitatea maxima si reducerea vibratiilor in timpul manevrelor de manipulare se datoreaza conceptului rotatoarelor hidraulice cu flansa pe care Finn Rotor il aplica si pentru acest model. Pentru pastrarea caracteristicilor originale CR 600 FX ForestPROFI recomanda atasarea unui graifer forestier pentru lemn cu deschidere maxima de 180 cm.

Manerele de protectie folosite de producator sunt construite din oteluri speciale si gravate cu logo-ul Finn Rotor. Finisajul poarta amprenta noilor tehnologii care ofera rezistenta deosebita la zgarieturi sau alte actiuni mecanice. Finn Rotor a dezvoltat tehnologia rotatoarelor sale fiind recunoscute ca cele mai performate pentru fortele axiale statice si dinamice.Proiectat si executat in fabrica finlandeza, rotatorul hidraulic CR 600 FX trebuie sa depaseasca cele mai exigente testari. Experienta acumulata in conceperea rotatoarelor de mare capacitate a fost optimizata si adaptata si pentru acest model.

Rotator hidraulic 8 tone FW

Rotator hidraulic 8 tone cu flansa FWRareori apare pe piata un rotator hidraulic care inglobeaza tehnologii si materiale originale si care ofera performante indisponibile anterior. In aceste realizari se intalnesc deobicei cei mai buni proiectanti cu cele mai noi tehnologii. Un astfel de rotator hidraulic este CR 800 FW.Noul model urmeaza cererii tot mai mari de rotatoare hidraulice puternice oferite de Finn Rotor. Datorita greutatilor ce trebuie sa le sustina a fost nevoie de folosirea unor componente care sa nu se uzeze in timp. ForestPROFI recomanda ca atasarea acestui model de rotator hidraulic sa fie facuta la un graifer forestier pentru lemn cu o deschidere mai mica de 190 cm.

Rotatorul hidraulic CR 800 FW are probabil cea mai mica greutate raportata la forta axiala dezvoltata. Intreaga suprafata a rotatorului hidraulic este tratata anticoroziv si acoperita cu un strat de vopsea care reda acestuia un aspect lucios, placut din punct de vedere vizual. Avantajul oferit de aceste tehnologii este durabilitatea estetica a rotatoarelor hidraulice: vor arata ca noi si peste 10 ani!

                                                                                                                                                                                                             Rotator hidraulic 8 tone FX 

Rotator hidraulic 8 tone cu flansa FXProcesele tehnologice modernizate in zeci de ani de productie permit firmei Finn Rotor sa aduca o versiune noua in gama rotatoarelor hidraulice de 8 tone. La realizarea modelului CR 800 FX sunt folosite cele mai avansate tehnici si materiale. Pentru a putea garanta ca specificatiile tehnice se pastreaza identic la fiecare rotator hidraulic Finn Rotor decide ca productia noului model sa fie asistata de utilaje controlate de computer. Ca noutate producatorul introduce in constructia rotatoarelor hidraulice cu flansa conceptul de protectie bidirectionala. Aseaza astfel in jurul racordurilor hidraulice doua aparatori de protectie pentru a contracara actiunile mecanice ce pot deteriora niplurile, furtunurile sau conductele hidraulice.

Modelul CR 800 este un rotator hidraulic cu unghi de rotatie nelimitat. Datorata caracteristicilor tehnice exceptionale, ForestPROFI recomanda a se poate utiliza impreuna cu un graifer forestier pentru busteni caruia deschiderea falcilor nu depaseste 190 cm.

Rotator hidraulic 10 tone FW

Rotator hidraulic 10 tone cu flansa FW

Extrem de echilibrat, cu o actiune progresiva si rezerva mare de putere rotatorul hidraulic CR 1000 FW reuseste sa se impuna inaintea concurentilor sai directi, castigandu-si renumele de clasic al rotatoarelor hidraulice performante.

Calitatile sale inegalate si incadrarea in costuri de achizitie medii in sectorul de piata, mentin acest model de rotator hidraulic la nivelul de lider in topul preferintelor a mii de utilizatori profesionisti.CR 1000 FW este un rotator hidraulic cu flansa si unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda atasarea acestor modele de rotatoare hidraulice la un graifer forestier pentru bustean cu deschidere pana la 200 cm.

 

                                                                                                                                                           Rotator hidraulic 10 tone FX

Rotator hidraulic 10 tone cu flansa FXExtrem de echilibrat, cu o actiune progresiva si rezerva mare de putere rotatorul hidraulic CR 1000 FW reuseste sa se impuna inaintea concurentilor sai directi, castigandu-si renumele de clasic al rotatoarelor hidraulice performante.

Calitatile sale inegalate si incadrarea in costuri de achizitie medii in sectorul de piata, mentin acest model de rotator hidraulic la nivelul de lider in topul preferintelor a mii de utilizatori profesionisti.

CR 1000 FW este un rotator hidraulic cu flansa si unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda atasarea acestor modele de rotatoare hidraulice la un graifer forestier pentru bustean cu deschidere pana la 200 cm.

Rotator hidraulic 12 tone FW

Rotator hidraulic 12 tone cu flansa FWDe departe cel mai performant model de rotator hidraulic pentru graifer destinat sectorului forestier si aflat in portofoliul ForestPROFI. Desi este un gigant situat foarte aproape de pragul de 80 kg, ofera manipulantului posibilitatea sa stapaneasca incarcatura asa cum doreste pana in cel mai mic detaliu.Modelele de rotatoare hidraulice CR 1200 FW elimina orice scuza legata de incarcatura prea mare sau greu de manipulat. Gratie constructiei speciale acest rotator hidraulic reuseste sa faca fata celor mai grele conditii de exploatare.

Calitatea fara compromisuri a rotatoarelor hidraulice Finn Rotor se regaseste pe deplin in acest model. Cele mai bune materiale si accesorii se impletesc intr-o armonie perfecta pentru a da viata unui rotator hidraulic unic. CR 1200 FW este rotator hidraulic cu flansa si unghi de rotatie nelimitat. ForestPROFI recomanda utilizarea acestui produs in tandem cu graifere forestiere pentru lemn a caror deschidere nu depaseste 220 cm.

                                                                                                                                                                                                            Rotator hidraulic 12 tone FX

Rotator hidraulic 12 tone cu flansa FXLa ninel tehnic CR 1200FX este modelul pe care ForestPROFI il comercializeaza exclusiv catre profesionisti. Acest rotator hidraulic are o structura robusta, cu un raport fantastic intre putere si greutate. Finisajul este clasic, Finn Rotor pastrand eleganta rotatoarelor hidraulice traditionale foarte apreciata de catre clientii sai.

Finn Rotor si-a castigat notorietatea prin calitatea produselor, dar mai ales prin pastrarea acestor calitati multi ani dupa ce clientii le-au achizitionat. CR 1200 FX este exact tipul de instrument care il puteti folosi impreuna cu graifere forestiere pentru bustean a caror deschidere nu depaseste 220 cm.