Graifere pentru lemn NG

Graifere pentru lemn NG "New Generation" Forest PROFI

    Au fost concepute si sunt destinate in primul rand micilor intreprinzatori. Prin oferta noastra am avut in vedere faptul ca micii intreprinzatori folosesc intr-o pondere mare tractoare, remorci si macarale forestiere sau excavatoare de capacitate mica, iar resursele financiare pentru noi achizitii le sunt intotdeauna limitate. ForestPROFI, reuseste cu aceasta serie de graifere forestiere, sa incline balanta dintre calitate/pret si utilizatorul final in favoarea celui din urma.

    Graifer forestier NG 83

Graifer forestier NG 83     NG 83 este un graifer forestier de mica capacitate. ForestPROFI a conceput special acest model de graifer forestier pentru cei care au de manipulat lemn cu lungimi si diametre reduse. De asemenea poate ajuta cu nadejde pe cei care au nevoie de mini excavatoare, tractoare mici in livezi sau vita de vie pentru curatarea plantatiilor. Singurul model de rotator hidraulic compatibil cu acest graifer forestier este rotatorul de 1 tona cu ax CR 100. Graiferul forestier pentru bustean NG 83 respecta standardele ca calitate ale seriei New Generation: carcasa din ST 52, falci din WELDOX 700, bolturi tratate termic si bucsi de alama pentru reducerea uzurilor in timpul utilizarii.

 

    Graifer forestier NG 106

Graifer forestier NG 106     Graiferul forestier pentru bustean NG 106, este proiectat pentru a usura munca micilor intreprinzatori si pentru a creste pe cat posibil, randamentul de lucru al acestora. Pentru achizitionarea acestul graifer forestier pentru lemn, ForestPROFI vine cu un punct de sprijin suplimentar, pentru cei care initiaza o afacere dar si pentru cei care vor sa o dezvolte : Pret imbatabil si calitate ireprosabila. Impreuna cu rotatorul hidraulic de 3 tone cu ax CR 300 pot contribui remarcabil la atingerea obiectivelor Dumneavoastra. Materialele de calitate folosite in contructia acestui graifer forestier, asigura o masa proprie redusa (doar 40 kg) dar si o capacitate mare de incarcare (1000 kg). Se poate atasa unui mini excavator pana la 3,5 tone, tractoarelor de pana in 40 CP, autospecialelor de pana la 3,5 tone, sau remorcilor forestiere de capacitate medie.

    Graifer forestier NG 118

Graifer forestier NG 118     In urma cererii tot mai mari pentru gama de graifere forestiere New Generation, ForestPROFI a hotarat sa reinprospateze aceasta gama dar totodata sa mentina standardele de calitate actuale, specifice acesteia. In ciuda faptului ca sunt folosite cantitati aproape duble de materiale (un plus aproximativ de 90%) comparativ cu modelul imediat inferior NG 106 am reusim sa stabilim o creste a costurilor de productie de maxim 15%. Aceste performante sprijina clientul si sunt imediat sesizabile, doar comparand specificatiile tehnice si preturile celor doua modele: NG 106 si NG 118. CR 300 este un rotator hidraulic cu ax compatibil cu graiferul forestier NG 118 si care ajuta totodata, la mentinerea unui pret de achizitie foarte scazut.

    Graifer forestier NG 135

Graifer forestier NG 135     NG 135 este cel mai mare model de graifer forestier pentru lemn oferit de ForestPROFI si care apartine gamei New Generation. Cu o capacitate maxima de incarcare calculata pentru 1600 kg si cu o deschidere a falcilor generoasa, acest model ramane in topul preferintelor multor utilizatori. Oportunitatea de a atasa acestui graifer forestier un rotator hidraulic cu ax de 3 tone sau de 4 tone, face ca model NG 135 sa devina cel mai versatil din gama sa. Plecand de la acest concept am reusit sa oferim clientilor posibilitatea de a achizitiona produse performante intr-o gama de buget mica. Doua dintre modelele de rotator hidraulic cu ax compatibile, sunt CR 300 si modelul imediat superior CR 400. Oricare dintre cele doua constituie o alegere perfecta.